След като изложи фактите и обстоятелствата около смъртта на Николай Димов,

...
След като изложи фактите и обстоятелствата около смъртта на Николай Димов,
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска два пъти по-тежка присъда за Мейзер!

След като изложи обстоятелствата и събитията към гибелта на Николай Димов, наблюдаващия прокурор по делото против Анита Мейзер изиска 6 години затвор за силиконовата "дама ", съобщи кореспондент на Varna24.bg .
Докато прокурорът излагаше за следващ път детайлностите към нелепата гибел на културиста, Анита запуши ушите си и не спря да хлипа трагично. 

По обвиняването в ликвидиране по несъобразителност прокурорът изиска 4 години отнемане от независимост и още 6 години затвор за предлагането на рушвет от 30 000 евро на длъжностно лице. 
Очаква се откакто бъдат изслушани юристите по делото Мейзер да получи по-тежкото наказание, а точно 6 години отнемане от независимост при в началото непоколебим режим. Освен това някогашната миска ще би трябвало да заплати и санкция от 10 000 лева. 
Майката на Николай, Петранка Димова, съобщи в правосъдната зала, че не може да елементарни на Анита, тъй като не вижда смирение и страдание за стореното. Тя беше безапелационна, че убийството на синът и е било планувано и е съзнателно. 
Делото продължава. Очаквайте детайлности!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР